EXENZO neemt vacaturebank IngenieurNEXT.nl over

Deze week heeft EXENZO de vacaturebank IngenieurNEXT.nl overgenomen van kWh People, dat zich gaat focussen op Interim & Recruitment voor bedrijven in de (duurzame) energiemarkt. Daar zijn we trots op. We mogen ons nu de eigenaar noemen van hét platform om technisch hoogopgeleide professionals te bereiken. En wij gaan zorgen dat werkgevers en kandidaten elkaar in de nabije toekomst nog beter gaan vinden.

Grootste speler niche vacaturesites

IngenieurNEXT.nl is al sinds jaar en dag hét vacatureplatform dat universitair afgestudeerden en hbo’ers met een technische achtergrond weet te bereiken. Dat wordt mede gerealiseerd door de unieke samenwerking met het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI), de beroepsvereniging van ingenieurs in Nederland. "Voor ons is dit een mooie, volgende stap”, aldus Wiebe Mulder, partner bij EXENZO. “In samenwerking met vakbladuitgevers baten we nu al bijna vijf jaar meer dan zestig vacaturebanken uit. Daarmee zijn we de grootste speler in Nederland op het gebied van niche vacaturesites. IngenieurNEXT is de eerste commerciële vacaturebank die volledig zelf gaan oppakken. Maar we sluiten natuurlijk niet uit dat er meer zullen volgen."

Maximaal resultaat, minimaal budget

"We zijn erg blij met de overname: IngenieurNEXT is echt een begrip in de branche. We willen deze complete en volwaardige vacaturesite zo uitbaten, dat werkgevers en kandidaten elkaar nog beter gaan vinden. De site krijgt daarom een update. De afgelopen jaren hebben we namelijk alle tools ontwikkeld om de werving te optimaliseren. Om met een minimaal budget, een maximaal resultaat te behalen. We schakelen daarom onder andere over op de SEO-geoptimaliseerde vacaturebanksoftware van EXENZO en zetten actiever in op de marketing, bijvoorbeeld via JobBoost.io. Dat komt beide doelgroepen ten goede.”

Nieuwe mogelijkheden en samenwerkingen

“Daarnaast oriënteren wij ons natuurlijk ook op nieuwe mogelijkheden voor werkgevers en
werknemers, om vraag en aanbod van technische professionals effectief bij elkaar te brengen.
Daarbij staan we altijd open voor samenwerkingen."

Voor meer informatie of vragen kun je terecht op exenzo.com. Mailen of bellen kan natuurlijk ook: support@exenzo.com of 085 401 31 13.